Gratis verzending vanaf €70 binnen NL, €90 in BE.

Magie van Kristallen: Hoe Je Je Verlangens Manifesteert Met Kristallen

Edelstenen en kristallen kunnen je niet alleen helpen om de diepste verlangens van je hart te begrijpen, maar ze kunnen je ook helpen om ze te manifesteren. Ze zijn geen wensvervullende machines. Maar, als je ze op de juiste manier gebruikt, kunnen ze je leven een stuk eenvoudiger maken dan het nu is. Laten we bespreken hoe je je verlangens kunt manifesteren met kristallen en edelstenen.

Wat is er nodig voor een kristal om te werken? Kan elk kristal worden gebruikt om je verlangens te manifesteren? Wat zijn de beste kristallen voor manifestatie? In deze blog zal ik alle vragen beantwoorden die je kunt hebben over manifesteren met kristallen.

We zullen ook praten over het manifesteren van geld, liefde en goede cijfers met kristallen. Voordat we daarop ingaan, laten we eerst bespreken hoe je een kristal kunt gebruiken voor manifestatie.

Hoe Gebruik Je Kristallen Voor Manifestatie?

Praten kristallen? Hoe weten ze wat je wilt? En hoe kunnen ze je helpen het te manifesteren?

Als het gaat om manifesteren met kristallen, is het eerste wat je moet doen ervoor zorgen dat je begrijpt hoe ze werken.

Alles wat bestaat op het fysieke vlak heeft een energetische afdruk. Deze afdruk is wat het in de eerste plaats in de fysieke wereld heeft gemanifesteerd. Kristallen, net als jij en ik, hebben ook een energetische afdruk.

Kristallen zijn bijzonder in die zin dat ze ook een afdruk kunnen veranderen. Daarom zijn ze krachtig. Ze kunnen jouw energetische afdruk veranderen en je helpen de realiteit te manifesteren die je wilt leven.

Laten we nu bespreken hoe je kristallen kunt gebruiken voor manifestatie.

Om je verlangens te manifesteren met kristallen, kun je een bepaald kristal programmeren met je intentie of een kristalraster maken. Dit kristalraster zal fungeren als een portaal tussen je huidige realiteit en je gewenste realiteit.

 

Kristalraster Genezing - Insight Stones

 

Wat Zijn De Beste Kristallen Om Te Gebruiken Voor Manifestatie?

De beste kristallen voor manifestatie zijn degene waarmee je een connectie kunt maken. Voordat je online gaat zoeken naar eigenschappen van je edelsteen, houd het gewoon een paar minuten in je hand en schrijf op waarvan je denkt dat het je kan helpen.

Als je nog geen kristal hebt gekocht, zoek dan op "kristallen voor manifestatie" of ''edelstenen voor manifestatie'' op Google en bekijk de afbeeldingsresultaten. Scroll naar beneden totdat je een steen vindt die je opvalt. Controleer of het binnen je budget valt en beschikbaar is om te kopen. Zo niet, blijf dan scrollen totdat je een ander vindt.

Neem een paar minuten de tijd om te mediteren en verbinding te maken met de energie van de edelsteen die je op het oog hebt. Voel aan of deze steen geschikt is voor jou.

Hier zijn enkele edelstenen die je kunt gebruiken om je verlangens te manifesteren:

  • Bergkristal - Voor spiritueel inzicht
  • Rozenkwarts - voor liefde, vergeving en balans
  • Amethist - voor het manifesteren van spirituele verbindingen en hogere begeleiding
  • Citrien & Zonnesteen - voor het manifesteren van overvloed
  • Kyaniet & Azuriet - voor het manifesteren van communicatie met een specifiek persoon
  • Tijgeroog - voor het manifesteren van goede cijfers

Wat Is Opladen & Programmeren In Kristalgenezing? Hoe Te Mediteren & Manifesteren Met Kristallen?

Hoe laad en programmeer je een kristal voor het manifesteren van je verlangens? Is het zelfs nodig? Zijn kristallen niet magisch?

Opladen is belangrijk omdat het helpt om verbinding te maken met het kristal van onze keuze. Kristallen kunnen niet zoals wij praten, toch? Dus hoe zullen ze begrijpen wat we willen?

Door een kristal op te laden, leggen we een verbinding ermee en creëren we een positieve energie in het kristal. Wanneer we een kristal programmeren, vertellen we het wat we willen. Het kristal zal dan je energetische afdruk veranderen en de kloof overbruggen tussen je huidige realiteit en de gewenste realiteit.

Om je kristal op te laden, moet je het eerst reinigen. Houd het gewoon een nachtje in een kom met water, rijst of zeezout. (Sommige kristallen kunnen alleen niet tegen water dus wees hier alsjeblieft heel voorzichtig mee). Je kunt ook salierook of palo santo gebruiken voor reiniging of je kristallen bloot stellen aan maanlicht tijdens de volle maan. Wil je meer weten over het ontladen en opladen van kristallen dan kun je in deze blog meer lezen.

 

Salie Smudgestick - Insight Stones

 

Meditatie en verbinding maken met het kristal op spiritueel niveau

Als je een beginner bent, roep dan je geestelijke gidsen op, zoals engelen of God en vraag hen/hem om je daarbij te helpen. Houd gewoon het kristal in je hand en stel je voor dat er wit licht uit het midden van het kristal komt en je aura verlicht.

Voer een hart-tot-hart gesprek met je kristal over wat je wilt en waarom je het wilt. Vraag het kristal je ermee te helpen. Wees heel specifiek over wat je wilt manifesteren. Je hebt nu je kristal opgeladen en geprogrammeerd.

Voor de komende dagen en weken bewaar je je kristal onder je kussen zodat het je kan begeleiden bij het manifesteren van je gewenste realiteit.

Liefde Manifesteren Met Kristallen:

Om liefde te manifesteren met kristallen, heb je waarschijnlijk een roze, groene of witte kristal nodig. Nadat je het hebt gereinigd, gemediteerd en geprogrammeerd, houd je het dicht bij je hart gedurende 10-15 minuten. Je kunt ook gaan liggen voor dat. Laat het kristal de blokkades in je hartchakra opheffen. Herhaal "Ik open mijn hart voor nieuwe liefde" zolang je ervoor kiest om het kristal bij je hart te houden. Doe deze oefening elke dag de komende dagen om nieuwe liefde in je leven te manifesteren.

Geld Manifesteren Met Kristallen:

Voor het manifesteren van geld met kristallen heb je een gele, witte, oranje of bruine kristal nodig. Nadat je het hebt gereinigd, opgeladen en geprogrammeerd, houd je deze kristal onder je voeten. Stel je voor dat er wortels groeien vanuit je voeten, door deze kristal gaan en de buik van Moeder Aarde binnengaan. Laat deze wortels een anker vinden in de grond.

Visualiseer nu het geld dat je wilt manifesteren, aangeboden aan jou als nieuwe baanmogelijkheden, ideeën voor bijverdiensten of hobby's. Laat het kristal je begeleiden bij je beste koers van actie. Laat zelftwijfel niet de stroom van overvloed blokkeren die nu rechtmatig van jou is.

Herhaal deze oefening de komende dagen en weken voor de beste resultaten.

Goede Cijfers Manifesteren Met Kristallen:

Nadat je je kristal hebt opgeladen en geprogrammeerd, bewaar je het op je studietafel. Telkens wanneer je gaat studeren, visualiseer dan dit kristal je geest zuiverend en een cirkel om je heen creërend om je te beschermen tegen afleidingen. Oefen deze oefening regelmatig om de beste resultaten te behalen.

Oké! Nu je weet hoe je je verlangens kunt manifesteren met kristallen, vergeet alsjeblieft niet de tactieken in je leven toe te passen. Zoek uit welk steen voor jou het beste is om te manifesteren wat je wilt, en mediteer en programmeer het en werk aan het manifesteren van wat je wilt. Het kristal zal het manifestatieproces gemakkelijker voor je maken, maar jij blijft altijd de hoofdfactor in het manifestatieprocess. Edelstenen zijn een steun in de rug, maar je zult nog steeds moeten werken om het kristal te programmeren en het bewustzijn te creeëren om zo te manifesteren in de fysieke wereld.

 

Ben je geïntereseerd in Manifesteren in het algemeen? Dan raad ik de boeken van Neville Goddard aan. Wij hebben op dit moment een aantal van Neville's boeken (engelstalig) gratis beschikbaar. Neem gerust een kijkje:

Nevillige Goddard - Feeling is the secret         Neville Goddard- At your command

      Feeling is the secret                                                                                              At your command

Laat een reactie achter