Gratis verzending vanaf €70 binnen NL, €90 in BE.

Over Insight Stones

Insight Stones is opgericht door Carmen Kleinsman. Nadat ze acht jaar met veel plezier in de mode wereld heeft gewerkt, werd ze min of meer gedwongen om haar leven onder een vergrootglas te leggen, eens écht te luisteren naar zichzelf en er ook naar te handelen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft ze onder andere verschillende healing cursussen gedaan, waaronder Reiki. Haar levenslange interesse en nieuwsgierigheid voor edelstenen werd door Reiki weer aangewakkerd. Dit heeft ze omgezet in het perfecte cadeau om met iedereen te delen.
Na 4 jaar als eigenaresse van Insight Stones heeft Carmen het stokje overgedragen aan Eva Bouw. Eva is kunstenares en houdt zich sinds 2017 bezig met spiritualiteit en psychologie, wat je ook terug vindt in haar werk (zelfs edelstenen!).
Carmen heeft besloten zich te gaan ontwikkelen in Brainspotten en volgt de studie Psychosociale basiskennis en heeft haar eigen praktijk opgezet: Inner Peace.

Insight Stones gelooft dat wanneer mensen in verbinding zijn met hun lichaam en geest, zij een meer gebalanceerd en ontspannen leven leiden. Ieder mens vergeet wel eens dat alles waar je naar opzoek bent al in jezelf zit. Insight Stones helpt je herinneren aan de kracht die eigenlijk al in jou zit of helpt jou een ander hieraan te herinneren wanneer het een cadeau is.

Ga op je gevoel en intuïtie af, kies de steen die bij jou past of die je een ander graag cadeau wil geven!

        Afbeelding van Eva Bouw