Gratis verzending vanaf €70 binnen NL, €90 in BE.

4 Manieren om goed voor je aura te zorgen

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord over aura's en energieën, nietwaar? Deze woorden zijn immers gemeengoed geworden in onze alledaagse conversaties. Maar wat betekenen ze precies? En waarom zou je erom geven? Dat is precies wat we in dit artikel gaan verkennen.

Wat is een aura?

Een aura is eenvoudigweg een onzichtbaar energieveld dat je fysieke lichaam omringt. Elke levende wezen heeft een aura, en het fungeert als een beschermende laag op een energetisch niveau (net zoals je huid je beschermt op het fysieke niveau).

Je aura kan verschillende kleuren hebben, afhankelijk van je spirituele en mentale welzijn. Ook de dikte kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van hun spirituele ontwikkeling.

Wat je aura zo belangrijk maakt, is dat het een vitale rol speelt in de energie-uitwisseling tussen jou en de wereld om je heen (inclusief mensen, dieren, enzovoort). Als je er niet goed voor zorgt, kun je vitale levensenergie verliezen en kwetsbaar worden voor negatieve krachten.

Roze lucht en landschap

Hoe je voor je aura kunt zorgen

Er zijn veel dingen die je kunt doen om je aura te reinigen en ervoor te zorgen. Dit kan vereisen dat je nieuwe gewoonten en gedragspatronen ontwikkelt. Maar door dit te doen, zorg je ervoor dat je kunt functioneren in de wereld zonder toe te geven aan negatieve energieën of je constant uitgeput te voelen.

1.Stel gezonde grenzen

Een van de beste manieren om jezelf te beschermen is het stellen van gezonde grenzen. Waar je ook bent en met wie je ook bent, zorg ervoor dat andere mensen je grenzen kennen en respecteren. Dit zal je helpen je energie te behouden en ongewenste energieën op afstand te houden.

Bijvoorbeeld, je zou ervoor kunnen kiezen om geen tijd door te brengen met mensen waarmee je je niet op je gemak voelt, je zou kunnen stoppen met rondhangen op plaatsen die je energie leegmaken, je zou de tijd kunnen nemen voordat je berichten en oproepen beantwoordt, enzovoort. Onthoud, deze dingen doen maakt je niet egoïstisch!

2. Gebruik edelstenen ter bescherming

Edelstenen zijn ongelooflijk krachtige objecten die boordevol helende en beschermende energieën zitten. Wat geweldig is aan hen, is dat er kristallen zijn voor vrijwel elk doel. Als het gaat om het beschermen van je aura, zou je bijvoorbeeld zwartetoermalijn kunnen gebruiken.

Je hoeft niet veel moeite te doen om edelstenen een deel van je leven te maken. Je kunt ze gewoon bij je dragen in je zak, tas of rugzak. Je kunt ze ook thuis of op je werkplek bewaren. Het idee hier is dat nabijheid tot kristallen je aura schoon en beschermd kan houden.

Broekzakedelsteen labradoriet - bescherming - insight stones

3. Gun jezelf tijd om op te laden

Net zoals een batterij moet worden opgeladen, hebben je geest, emoties en ziel tijd en ruimte nodig om op te laden. Als je te lang bij te veel mensen bent geweest, kun je je uitgeput voelen. Maak je geen zorgen - dit overkomt veel mensen. Als je bij mensen bent, vindt er een energie-uitwisseling plaats waar je je misschien niet eens bewust van bent. Dus het is natuurlijk om je uitgeput te voelen.
In dit geval hoef je alleen maar wat tijd met jezelf door te brengen. Je kunt een dutje doen, een warm ontspannend bad nemen, tijd doorbrengen met de natuur, of gewoon knus in je bed liggen.

4. Mediteer regelmatig

Meditatie is een alles-in-één oplossing voor veel van onze problemen. Als het gaat om het zorgen voor je aura, is het misschien wel de beste manier. Wanneer je in stilte zit en een tijdje mediteert, wordt je aura automatisch gereinigd.
Bovendien krijg je ook een stortvloed van enorm goddelijke energieën. Deze kunnen je niet alleen reinigen (op een energetisch niveau), maar ze kunnen je ook veel vrediger, ontspannen en op je gemak laten voelen. Ze kunnen ook je aura uitbreiden en krachtiger maken.

Laat een reactie achter