Gratis verzending vanaf €70 binnen NL, €90 in BE.

Maansteen: Vrouwelijke Energie en Flow

Hoewel maansteen eigenlijk geen steen van de maan is, zullen de kleur, het uiterlijk en de energieën je het gevoel geven dat het wel zo is! Het is een van de mooiste en meest mystieke edelsteen die er bestaat, en haar energieën zijn niet van deze wereld. Het is als een kalme golf van water die over een knapperend vuur stroomt omdat het tot de rand gevuld is met de vrouwelijke energie van de maan. In de volgende paragrafen gaan ik dieper in op de opmerkelijke steen en zijn geneeskrachtige eigenschappen.

 

Positieve eigenschappen van Maansteen

Fysieke positieve effecten van maansteen

Omdat deze steen wemelt van goddelijke vrouwelijke energie, kun je verwachten dat hij veel voordelen heeft voor vrouwen. Om te beginnen kan het vrouwen helpen die aan PMS lijden. Het kan symptomen verminderen en zorgt ook voor een betere hormonale balans. Deze steen reguleert ook het voortplantingssysteem en onderhoudt een ritmische cyclus. Als je last hebt van spijsverteringsproblemen, zou maansteen je go-to-stone moeten zijn. Het kan je maag, lever, alvleesklier en andere organen in dat gebied kalmeren. Het is ook ongeëvenaard in het verbeteren van het uiterlijk van uw haar, ogen en huid.

Geestelijke positieve effecten van maansteen

De maan heeft een enorme impact op je geest en leven hier op aarde. Er wordt zelfs gezegd dat onze mentale patronen tijdens nachten met volle maan meer uitgesproken worden. Je kunt maansteen gebruiken om je negatieve patronen onder controle te houden en betere denkpatronen te laten ontstaan. Maansteen kan je ook een gevoel van verwondering geven wat je creativiteit en vindingrijkheid kan vergroten. Als je last hebt van veel stress en angst, zoek dan niet verder dan de maansteen. De fijne flow van de energie van deze steen kunnen je zorgen wegspoelen en ruimte maken voor kalmte en sereniteit.

Emotionele positieve effecten van maansteen

De energieën van de maan hebben alles te maken met het creëren van harmonie en een gevoel van flow. En dat is precies wat maansteen je helpt te bereiken in termen van je emoties en gevoelens. In plaats van je overweldigd te voelen door de buitenwereld, helpt het je om er synchroon mee te bewegen. Het verzacht ook eventuele instabiliteit in je emotionele lichaam en maakt plaats voor kalmte en vrede.

Spirituele positieve effecten van maansteen

Maansteen maakt verbinding met je derde oog- en kruinchakra's. Als zodanig heeft het enorme spirituele helende vermogens. Het kan je verbinden met de hogere realiteit op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen. Het laat je zien dat je deel uitmaakt van de kosmos en dat alles wat je moet weten al in je zit. Het kan ook je latente paranormale vermogens doen ontwaken en je intuïtie versterken. Het kan je zelfs verbinden met goddelijke vrouwelijke energie en je vullen met wijsheid en persoonlijke kracht.

Gebruik van Maansteen

Mensen gebruiken hun maansteen graag voor allerlei doeleinden! Er zijn allemaal verschillende manieren om maansteen in je leven te integreren. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende toepassingen van maansteen:
  • Omdat dit een absoluut prachtige edelsteen is, kun je maansteen in huis als decoratie gebruiken. Je kunt hem op tafel zetten in je woonkamer, op de eettafel, in je werkruimte, op je nachtkastje, enzovoort.
  • Als je op reis gaat, zorg er dan voor dat je een kleine maansteen in je broekzak, rugzak, koffer of andere bagage stopt. Hierdoor ben je beschermd tijdens je reis. Het kan je ook kalm en in flow houden als reizen stressvol voor je is. 
  • Je kunt een maansteen op je kruinchakra plaatsen wanneer je een boost in perceptie en hogere begeleiding nodig hebt.
  • Dankzij de schoonheid van maansteen kun je er ook prachtige sieraden van maken en je kunt hem elke dag dragen om van zijn energetische voordelen te profiteren!

Disclaimer
Op onze website omschrijven wij diverse werkingen van edelstenen. Deze omschrijvingen zijn niet wetenschappelijk gefundeerd, maar cultureel en spiritueel geïnspireerd. Heeft u emotionele of lichamelijke klachten? Dan raden wij u aan professionele en/of medische hulp te zoeken.
Daarnaast willen wij u erop wijzen dat zelfontwikkeling een levenslang traject is. Er bestaan geen shortcuts in deze ontwikkeling.

Laat een reactie achter