Gratis verzending vanaf €70 binnen NL, €90 in BE.

Celestien: Hemels en Goddelijk

Celestien is een all-time favoriet van mensen in de kristalgemeenschap. Dit onbetwiste favoriete kristal is een prachtige lichtblauwe steen die wordt gebruikt als versiering door koninklijke personen en wordt wereldwijd gewaardeerd vanwege zijn uitgebreide en fantastische helende eigenschappen.

De steen is een uitstekende keuze als iemand zich losgekoppeld en geïsoleerd voelt van de mensen in zijn of haar leven. Het helpt je jezelf weer open te stellen voor de liefdevolle energie van anderen, terwijl het je stemming opbeurt en je weer terugbrengt naar "jezelf".

Wat is Celestien?

Deze steen ontwikkelt zich van nature als een sulfaatmineraal dat Celestien wordt genoemd! De kristal is ontworpen met kleine prismatische scherven die het een glinsterende uitstraling geven. Als je ooit de kans krijgt om er een onder een microscoop te bekijken, zul je versteld staan! De steen is te vinden in verschillende tinten, maar meestal is hij lichtblauw, bijna de kleur van de lucht op een mooie, heldere dag.

De steen dankt zijn naam aan de "hemelse" uitstraling van deze verbazingwekkende steen! Het heeft een rijke spirituele en historische connectie met de hemel, goddelijkheid en de engelen. Het draagt ook bij aan het verbeteren van iemands relatie met het spirituele vlak.

De steen is ook te vinden in het wit, geel en rood, maar hij biedt de meeste voordelen en spirituele hulp als hij blauw is.

Celestien is een complex kristal om te vinden, omdat het wordt gedolven op het eiland Madagascar of in Italië. Sommige vormen worden ook in Canada gevonden, maar de lichtblauwe celestien, die het meest gewild is, is zeldzaam om te vinden.

Celestiengeode - Insight Stones

Wat is de betekenis van Celestien?

Celestien werd voor het eerst ontdekt door een Duitse geoloog in 1799. Zijn historische gebruik in goddelijkheid, engelenrijken en de spirituele wereld heeft het de naam gegeven die het vandaag draagt.

Celestien is geïnspireerd op het woord "Coelestis", een Latijns woord dat "hemels en goddelijk" betekent. Daarom wordt de steen vaak geassocieerd met goddelijkheid, spiritueel ontwaken, heiligheid, wijsheid en geluk.

Waarvoor wordt deze edelsteen gebruikt?

Het belangrijkste wat je met deze steen kunt doen, is contact maken met de spirituele wereld en met goddelijke wezens die je kunnen helpen meer over jezelf te leren. De hogere krachten zullen je spiritueel ontwaken en je helpen je levensdoel te begrijpen, de betekenis van het universum en zelfs de manier om een ideaal leven te leiden.

Daarom is het hoofddoel ongetwijfeld de verbinding met de spirituele wereld. Als je de voordelen van de steen kent, zul je hem zeker gebruiken tijdens je dagelijkse meditatie. Dit constante gebruik zal leiden tot mindfulness, wat op zijn beurt je zelfvertrouwen zal verbeteren en je zal helpen een positieve houding te behouden.

Wanneer je zo'n grote verandering hebt doorgemaakt in jezelf en je persoonlijkheid, zul je ook vriendelijk zijn voor andere mensen. Dit zal je helpen veel contacten te leggen en kansen te creëren die je leven zullen verbeteren.

Je vriendelijkheid en positiviteit naar anderen toe zullen hen aan jouw goedheid koppelen. Ze zullen graag met je afspreken, je naam noemen in kamers vol mogelijkheden en afstand doen van eventuele vroegere problemen, jaloezie of trots.

Celestien wordt ook gebruikt om kalmte en sereniteit aan te trekken. Dit zal niet alleen gunstig zijn voor je mentale en emotionele gezondheid en persoonlijke relaties, maar het zal je ook helpen problemen aan te pakken met een heldere geest.

Alles wat aanvoelt als een last, verschillende uitdagingen of een problematische situatie, zal gemakkelijk te overwinnen lijken. De helderheid van de steen zal je perceptie van deze problemen veranderen en je helpen te accepteren dat als goddelijke krachten je in deze situatie hebben gebracht, ze je ook zullen begiftigen met een oplossing.

Maximaliseer de voordelen van Celestien

Celestien kan worden gebruikt als een meditatieve kristal. Deze steen kan worden opgenomen in je dagelijkse meditatieritueel, zodat je elke dag begint met herinneringen aan de goddelijke wereld en het gevoel dat het universum voor je zorgt.

Mensen met veel meditatie-ervaring genieten van de rustgevende maar stimulerende energie van de steen. De hoge energie stroomt door hen heen, geeft de gebruiker energie, helpt hen zich meer te richten op hun doelen en bevordert optimisme in het dagelijks leven.

Hoe langer je deze steen als onderdeel van je dagelijkse praktijk gebruikt, hoe meer voordelen je zult zien. Je begrip van de spirituele wereld en jezelf zal verdiepen, je gevoel van aanwezigheid zal verbeteren, je perceptie zal veranderen en je zult golven van geluk in je leven voelen.

Naast meditatie kun je het kristal ook dicht bij je houden. Plaats het 's nachts op je nachtkastje om REM-slaap te bereiken en je circadiane ritme te reguleren.

Bovendien zorgt het er ook voor dat je je dromen met helderheid herinnert. Je zult je dromen moeiteloos kunnen terughalen en kunt de verborgen betekenis van de droom onderzoeken. De details van de droom, zoals symbolen of boodschappen, zullen je helpen de boodschap te begrijpen die je hogere zelf of spirituele gids je probeert te sturen, waardoor je groei en zelfontdekking worden bevorderd.

Close up van de kristallen van Celestien - Insight Stones

Helende eigenschappen van Celestien

Celestien staat vooral bekend om zijn goddelijke en hemelse voordelen. Maar de steen kan ook veel meer doen dan dat.

Alle voordelen van de steen zijn behoorlijk wonderbaarlijk, waarvan er één het vermogen is om de gebruiker te centreren. Het helpt de persoon verbonden te blijven met hun fysieke wereld en gegrond te blijven in de realiteit. Als je ooit dat gevoel van ontkoppeling hebt, grijp dan naar Celestien!

De steen kan ook je innerlijke zelf veranderen en hoe je de wereld ziet, maar dit kan een langdurig proces zijn, het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren! Je zult inspanningen moeten leveren om dit diepgaande werk te beginnen.

Celestien helpt ook bij het opnieuw uitlijnen van het derde oog chakra. Wanneer deze steen spiritueel wordt gebruikt in combinatie met andere methoden van energetische verbinding, kan het je chakra naar hoger bewustzijn brengen, wat resulteert in wijsheid en begrip.

Ten slotte kan het ook nauw samenwerken met de hypofyse, die fysiek de hormonen in je lichaam reguleert, waardoor serotonine wordt verhoogd en je je gelukkig en tevreden voelt. Dus pak wat Celestien en probeer wat van die hemelse vibe te verkrijgen!

Disclaimer

Op onze website omschrijven wij diverse werkingen van edelstenen. Deze omschrijvingen zijn niet wetenschappelijk gefundeerd, maar cultureel en spiritueel geïnspireerd. Heeft u emotionele of lichamelijke klachten? Dan raden wij u aan professionele en/of medische hulp te zoeken.
Daarnaast willen wij u erop wijzen dat zelfontwikkeling een levenslang traject is. Er bestaan geen shortcuts in deze ontwikkeling.

Laat een reactie achter